Invitații

invitatie nunta caricatura oradea Invitaţia este ca o carte de vizită, este elementul care va crea prima impresie în privinţa evenimentului nostru, fie el o nuntă sau un botez.

Invitaţia este cel mai personal element al nunţii deoarece prin toate caracteristicile sale exprimă personalitatea voastră. De multe ori invitaţia ne influenţează decizia de a participa la un eveniment sau nu. Din acest motiv trebuie să-i acordăm o atenţie specială.

Un element important al invitaţiei este mesajul: fie el un citat, nişte versuri, un text formal sau unul personal scris chiar de voi. Mesajul trebuie să fie atât obiectiv, să conţină toate informaţiile despre locaţie, oră, numele mirilor, a naşilor, numerele de telefon pentru confirmarea participării, cât şi atractiv pentru a-i face pe cei invitaţi să-şi dorească să participe la eveniment.

Noi venim în ajutorul vostru cu invitaţii digitale, tip poză sau caricatură.

Iar pentru cei care simt că invitaţiile din portofoliu nu îi caracterizează pe deplin, le oferim posibilitatea de a-şi crea propria invitaţie cu ajutorul nostru. Imaginaţia voastră este limita!