Sonorizare dj nunta oradea

sonorizare oradea resizeO nuntă reuşită înseamnă o petrecere reuşită, înseamnă o atmosferă antrenantă unde invitaţii nu stau pe scaune, ci dansează până în zorii zilei. Iar pentru a obţine o asemenea atmosferă, elementul principal este muzica. Reuşita unei petreceri gravitează în jurul muzicii alese. Dacă muzica este variată, câte puţin pentru toate gusturile şi aleasă cu atenţie fără să omită nici muzica de petrecere, cea specifică nunţilor, hit-urile actuale, piesele care au marcat tinereţile părinţilor sau bunicilor prezenţi şi nici piesele mereu la modă cum sunt “Meneaito” sau “Cotton eye Joe”, atunci petrecerea voastră va fi garantat un succes.

Cu o experieţă de mai bine de peste 10 ani în acest domeniu, Dj-ul nostru este un adevărat maestru al mix-urilor pentru nunţi. O dată cu experienţa acumulată, a reuşit să-şi dezvolte şi simţul de a înţelege ce melodii se potrivesc cu anumite momente ale petrecerii: nu trebuie să se pună melodii antrenante când lumea mănâncă pentru ca atunci când aceştia trec pe ringul de dans să se treacă la muzică lentă. Un Dj priceput trebuie să se adapteze la gusturile grupului, dacă vede că un anumit gen muzical nu este agreat de invitaţi, atunci trebuie să se reorienteze spre alte genuri muzicale. Playlist-ul trebuie să aibă o logică si un şir bine-stabilit.

De asemenea, trebuie să menţionăm că Dj-ul nostru are pregătirea necesară pentru a anima şi nunţile “mixte”, adică acele nunţi unde mirii sunt de naţionalităţi diferite. Astfel nu trebuie să angajaţi 2 Dj diferiţi pentru evenimentul vostru.

Multă lume când aude cuvântul Dj se gândesc la o persoană care vine cu calculatorul şi pune muzică din Winamp, însă trebuie să ştiţi că Dj-ul nostru nu se va prezenta doar cu un laptop sub braţ, ci vine „la pachet” cu un întreg arsenal de echipamente de sonorizare: 2 CD playere CDJ 400, 1 mixer Pioneer Djm400, microfoane fără fir, amplificatoare Castone (de înaltă performanţă) 2x600 W, boxe pasive Peawey 15 din cutie de lemn pentru o acustică mai bună, cu stativ, fiecare de 600 W, şi desigur şi un laptop pentru momentele în care ia şi el o pauză de masă.

Deci, pentru o petrecere cu adevărat reuşită noi vă sugerăm să puneţi accentul pe muzică şi mai apoi pe decoraţiuni sau meniuri, deoarece atmosfera este cea care îşi va pune amprenta pe amintirile legate de petrecerea voastră. Nimic nu este mai plăcut decât să-ţi vezi invitaţii dansând până la epuizare pe ringul de dans.